Taj Koztato Banner 0430

TÁJÉKOZTATÓ - Napi dobozszám korlátozás bevezetéséről

Tisztelt Partnerünk!

A koronavírus fenyegetettség következtében kialakult veszélyhelyzet rendkívüli állapotot teremtett a gyógyszer- és egészségügyi termékellátás területén, rendkívüli mértékben megnövekedett a gyógyszertárak rendelési igénye.
Az elmúlt napokban jelentkezett extrém mértékben megnövekedett rendelésállomány teljesítése a raktároperációnk túlterheltségéhez vezetett, annak ellenére, hogy cégünk valamennyi munkatársa erőn felül, - éjszakába nyúlóan, hétvégi műszakban is - mindent elkövetett annak érdekében, hogy cégünk teljesíteni tudja Tisztelt Partnereink valamennyi rendelését.

A legnagyobb erőfeszítéseink ellenére a logisztikai kapacitásigény megsokszorozódása elérte a rendszerünk teljesítőkésségének felső határát, ezért a rendszer, illetve a folyamatos gyógyszer- és egészségügyi termékellátás fenntartásának érdekében korlátozó intézkedéseket voltunk kénytelenek bevezetni.

  • 2020.03.16-tól minden vevőnk esetében naponta rendelhető maximum dobozszám korlátozást vezetünk be.
  • Amennyiben egy adott napon leadott rendeléseiben szereplő összes dobozszám meghaladja a napi doboz limitet, úgy az adott napi rendelései automatikusan törlésre kerülnek.
  • Kérjük, hogy csak olyan termékekre adják le rendeléseiket, amelyek megtalálható szortimentünkben, annak érdekében, hogy a limitfigyelés csak a cégünknél elérhető terméket vegye figyelembe.
  • A napi dobozszám limitről kollégáinktól (vevőszolgálat, patikalátgató) kaphatnak tájékoztatást.

Ezúton kérjük Önöket, hogy az áruátvételt követően az üres szállítóládákat a gépkocsikkal szíveskedjenek visszaküldeni.

Biztosítjuk, hogy cégünk mindent megtesz az extrém mértékben megnövekedett feladatainak ellátása érdekében, de ennek ellenére a logisztikai rendszerünk túlterheltsége fennakadásokat, csúszásokat eredményezhet. Tisztelettel kérjük Önöket, hogy türelemmel, megértéssel támogassák munkánkat.

Döntéseinket az Önök és a folyamatos gyógyszer- és egészségügyi termékellátás, valamint annak fenntarthatósága érdekében hozzuk meg.

Megértését és szíves együttműködését nagyon köszönjük!

Budapest, 2020.03.16.


Dene László                                                                          Danis Ádám

ügyvezető igazgató                                                               kereskedelmi igazgató


Kiemelt partnereink